Ara llegint
Dia 28 de novembre, XVIII festa del Vi Novell a Santa Maria

Dia 28 de novembre, XVIII festa del Vi Novell a Santa Maria

Arriba novembre i a Santa Maria novembre és el mes del vi novell, el mes de la festa del vi. A més, enguany la Festa del Vi Novell compleix la seva majoria d’edat, ja són 18 anys de festa!

Les circumstàncies extraordinàries en les que vivim han fet que enguany no sigui possible celebrar la festa com aquest esdeveniment es mereix, com els hagués agradat fer-ho.

Però Santa Maria i Mallorca no ens quedaran sense festa. Tal vegada no serà la festa que tothom havía imaginat i que a tothom agradaria, però hi haurà festa, i, sobretot, amb el millor vi novell.

S’ha pensat un programa adaptat a un novembre COVID, que podeu descarregar en aquest enllaç. Atents perquè les xarxes socials jugaran un paper molt important en les celebracions i vos mantindran al dia dels diferents actes. Demanen la col·laboració de la gent per a crear un ambient ben festiu i vinater!

Els actes relacionats amb la festa, comencen dissabte 21 de novembre, amb la Jornada El Brot de Pi, La senya d’un poble. No podran anar tots plegats a recollir les branques, com s’ha fet sempre,  però engalanaran el Carrer Llarg i la Plaça  amb els brots de pi que lluiran tan bonics com sempre.

Divendres 27 tindrà lloc l’acte institucional, amb el lliurament de la insígnia “Brot de Pi” a Jaume Vich i al col.lectiu sanitari representat pel Centre de Salut de Santa Maria, i l’entrega del premi al guanyador del cartell de la Festa del vi Novell 2020.

El dia central, serà, com sempre, el darrer dissabte de novembre, dia 28 de novembre, dia de l’obertura de les botes de vi i es comença a comercialitzar el vi novell.

Els actes acabaran divendres 4 de desembre, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal, que anirà acompanyada amb un tast virtual de vins novells santamariers.

És una Festa distinta, no és la festa que Santa Maria tenia prevista però segur que entre tots i totes, es viurà el vi novell 2020 des de casa i es trobarà algun motiu per a brindar.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt