Ara llegint
Amics de la Terra organitza una visita formativa sobre els serveis ecosistèmics dels boscos

Amics de la Terra organitza una visita formativa sobre els serveis ecosistèmics dels boscos

Amics de la Terra Mallorca organitzem una visita formativa a la Comuna de Bunyola, el proper dia dissabte dia 14 de novembre,  amb l’objectiu de visibilitzar la importància dels serveis ecosistèmics dels boscos i la necessitat de protegir la seva biodiversitat.

En aquest recorregut formatiu per l’alzinar xerrarem sobre “allò que ens aporta la natura i que moltes vegades desconeixem”: conèixer per conservar i actuar.

Per a participar en l’activitat cal inscriure’s prèviament, de forma INDIVIDUAL. La confirmació de la RESERVA es farà més endavant via email, una vegada tanquem inscripcions (aprofitarem també per a indicar els detalls logístics, etc).

Sortirem des de Bunyola poble a les 9.30 h i pujarem a peu durant 1 h i 15 min fins a l’àrea recreativa de Cas Garriguer (tancada per motius sanitaris). Des d’allà, farem un recorregut guiat pel geògraf i estudiòs de la Comuna de Bunyola, en Pere Brunet Estarellas, durant 2 hores. Finalment, tornarem a baixar a peu cap a Bunyola, arribant-hi abans de les 14 h.

Aquesta activitat compta amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt