Ara llegint
Turisme Petit, l’aposta per les famílies en un moment d’incertesa

Turisme Petit, l’aposta per les famílies en un moment d’incertesa

Turisme Petit (http://www.turismepetit.com) és l’única web dedicada exclusivament a promocionar llocs d’interès per a poder visitar en família per Mallorca. Un portal que a més aglutina gran part de l’oferta de serveis de l’Illa orientada al turisme familiar. Després de nou anys de marxa promocionant el turisme familiar de l’illa, hem renovat tots els continguts de la web aquestes setmanes per a oferir l’illa com a reclam per a un turisme familiar de qualitat tant per a residents com per a turisme nacional.

La nostra pàgina web té nombroses visites de gent que s’interessa per conèixer l’illa de Mallorca en família. Els més menuts són uns dels pilars bàsics d’aquesta pàgina d’esbarjo.

Un vol en globus, una opció a Mallorca.

Una família influenciadora per a donar a conèixer el turisme familiar de Mallorca

Actualment Turisme Petit té un abast mitjà de més de 100.000 usuaris al mes entre xarxes socials i web. Pel que es pot dir que ens convertit en “micro influencers”, terme que està tan de moda per a definir aquelles persones que amb els seus continguts puguin ajudar a la presa de decisions a tercers. El nostre objectiu és ajudar a promocionar Mallorca com un destí familiar de qualitat, que no té res a envejar a altres destí com Catalunya, que si compta amb un suport institucional des de fa anys.

Lamentablement a Mallorca aquest sector no ha estat potenciat gaire pels organismes públics autonòmics. S’han realitzat tímids intents que per desgràcia no han estat suficients per a donar a conèixer tota l’oferta que l’illa pot oferir entre parcs temàtics, zoos, infinitat d’excursions per a fer amb infants, platges familiars, llocs d’estada, refugis, zones d’acampada, hotels familiars… Però malgrat això, hem notat en aquests 9 anys un increment substancial en l’oferta per a aquest nínxol i per exemple molts hotels s’han reconvertit per a donar un millor servei a les famílies, per exemple, una cosa tan senzilla com les ja famoses piscines amb tobogans que abans eren una cosa esporàdica ara formen part de l’oferta de molts hotels a l’Illa.

Encara així els propis hotels continuen sent reticents a promocionar-se en pàgines com la nostra o fer picades d’ullet al públic local, alguna cosa que ara entenem podria ser una prioritat i ajudar a millorar o salvar la temporada.

Nova web, continguts actualitzats

La nova web manté intacta la seva essència i vol arribar tant al públic resident com al nacional en uns temps on ara pot tenir més sentit i major protagonisme. Mallorca continua estant en els destins favorits de molts espanyols i les famílies són petits grups que tenen molt a oferir. La web ara segueix els estàndards marcats per Google i és 100% segura i s’adapta a dispositius mòbils, alguna cosa que era molt demandat pels nostres seguidors, sent gairebé el 70% de visites a través d’aquests dispositius. Des d’aquí esperem continuar comptant amb el suport dels nostres seguidors i continuar informant el món del potencial que té Mallorca com a destí familiar.

El torrent d’Es Freu.

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt