Ara llegint
XERRADA-DEBAT: Gestionem els nostres boscos!

XERRADA-DEBAT: Gestionem els nostres boscos!

El proper dia 12 de desembre a les 16h, Esporles serà la seu de la xerrada-debat “Gestionem els nostres boscos !. Estratègies i projectes d’aprofitament de la biomassa forestal a la Serra de Tramuntana”, organitzat per Tramuntana XXI.

L’actual abandonament i manca de rendibilitat econòmica dels aprofitaments forestals contribueixen a que a Serra de Tramuntana hi tinguem una massa forestal extensa, densa i contínua. Aquesta acumulació de combustible incrementa el risc a patir grans incendis forestals que resten fora de la capacitat d’extinció, com l’incendi que patirem a Andratx i Estellencs al 2013.

Davant la urgent necessitat de generar estratègies i pràctiques de gestió forestal sostenible, en aquesta jornada podrem conèixer diversos projectes que promouen tant l’aprofitament com la conservació dels nostres espais forestals.

L’acte està especialment adreçat a persones que treballin en el sector forestal privat i públic, en la conservació d’espais naturals i en la gestió d’incendis forestals, a responsables municipals de medi ambient, a propietaris de finques rurals, així com a estudiants i a tota persona interessada en la gestió i conservació dels espais forestals.

Participen a la xerrada:

  • David Torrens, Enginyer tècnic industrial de Different Design, redactor del projecte de calderes de biomassa a Valldemossa i Bunyola.
  • Christer Soderberg, Gerent i co-fundador de Circle Carbon S.L
  • Núria Llabrés Prat, presidenta de la ICTIB i tècnica de custòdia del territori del GOB Menorca.

AFORAMENT LIMITAT. Cal inscripció prèvia a https://ticketib.com/ca/events/gestionem-els-nostres-boscos-estrategies-i-projectes-d-aprofitament-de-la-biomassa-forestal-a-serra-de-tramuntana
La xerrada també es retransmetrà per streaming al canal de Youtube de Tramuntana XXI: https://www.youtube.com/…/UCVuvzzyrW6…/featured

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt