Ara llegint
La Seu de Mallorca ofereix les propostes culturals del mes d’agost

La Seu de Mallorca ofereix les propostes culturals del mes d’agost

La seu de Mallorca ha publicat la seva activitat cultural religiosa del mes d’agost en la que proposen visites guiades i celebracions de tipus religiós amb un fort component dels  costums dels habitants de Mallorca i principalment de Palma.

El primer lloc i  amb motiu de la festivitat de la nostra titular i com cada 15 d’agost, la Catedral celebrarà els tradicionals actes en honor a l’Assumpció de la Verge en una missa per Mn. Teodor Suau, Degà-President del Capítol Catedral. El “Llit de la Mare de Déu” serà exposat del 15 al 23 d’agost. En aquesta exposició de lw Mare de Déu es podrà veure la bellesa de l’enramat del llit amb flors, bellveures i alfabegueres que es conreen especialment per aquest dia.

Catedral de la Llum

Com a segon esdeveniment del mes, la Seu ens proposa descobrir la Catedral de Mallorca en una visita guiada titulada: “Catedral de la Llum”. Aquesta activitat mostra l’interior la Catedral, té un cost de 5 euros per persona i un màxim de 20 persones per grup, tot atenent a les recomanacions sanitàries en prevenció de la pandèmia de la COVID-19. Les inscripcions s’hauran de fer a través de la pàgina web:  https://catedraldemallorca.org/ca/entrades:

Hi hauran dos tipus de visita guiada; una en català, a les 11h i en castellà a les 12h.

Retaules barrocs de la Seu

I ja com a tercera activitat del mes, la Seu de Mallorca en oferta una visita guiada als seus retaules barrocs. L’art barroc està molt present a la Catedral de Mallorca, sobretot a través dels retaules ubicats a les capelles laterals. En aquesta visita, es podran conèixer quins són aquests retaules, quan es varen construir, quins foren els seus artífexs i què representen. Igualment com a ‘l’anterior proposta tant l’entra, reserva com el cost seran de la metxa manera: 5 euros per persona, un màxim de 20 persones per grup i reserves a la pàgina web de la Catedral de Palma.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt